Komáromi Gyógyfürdő-Komthermál Kft.

8 Vélemény
frissítve 2019. február 5.

Nyitvatartási idők

szerdaSze
13:00 – 19:45
csütörtökCs
13:00 – 19:45
péntekP
13:00 – 19:45
szombatSzo
8:00 – 19:45
vasárnapV
8:00 – 19:45
hétfőHZárva
keddK
13:00 – 19:45
Zárva.
Nyitásig  14 h 30 min.
14 h 30 min

Június 1-től H-V 08-20 ig.

Gazdasági információk

Cégjegyzékszám
11-09-000789
Adószám
10375646-2-11
TEÁOR kód
9329 - M.n.s. egyéb szórakoztatás, szabadidős tevékenység

Leírás

A Komáromi Gyógyfürdő egyidejűleg kínál kulturált fürdőzési, szabadidő eltöltési, egészség megőrzési és gyógyulási lehetőséget nyugdíjasoknak, középkorúaknak, fiataloknak és gyermekeknek egyaránt.A fürdő mellett apartmanház, motel és kemping várja kedves vendégeinket. Rendezvényekhez 40 fős konferencia- termet tudunk biztosítani.


Cégleírás
Jelenleg három fedett és öt szabadtéri medence biztosítja a vendégek részére a gyógyfürdőzést, az úszást és az élményfürdőzést. Fizikoterápiás szolgáltatásaink: medencefürdő, súlyfürdő, szénsavas kádfürdő, iszapkezelések, gyógymasszázs, gyógytorna, víz alatti sugármasszázs, elektroterápia. Fürdőnkben a mozgássérültek számára az akadálymentes közlekedés megoldott. A fürdő mellett apartmanház, motel és kemping várja kedves vendégeinket. Rendezvényekhez 40 fős konferenciatermet tudunk biztosítani.
Kulcsszavak:
Fürdő, Gyógyfürdő, Fürdőzés, Súlyfürdő, Gyógytorna, Uszoda, Szauna, Gyógyászat, Gyógymasszázs, Ultrahang, Komárom, Komáromi, Szauna világ, Vízsugármasszázs, Brigetio, Elektrotherápiás kezelések, Gyógypakolások, Komthermál, Szaunakert, Szénsavas kádfürdő
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
Komáromi Gyógyfürdő-Komthermál Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

, more than 2 years ago

Visszajáró törzsvendégek vagyunk a Komáromi Gyógyfürdőbe eddig minden szolgáltatásukkal elégedettek voltunk, a gyógyvíz kiváló.Rendszeresen ugyanabban a hotelben szállunk meg a fürdő területén, lehetőség szerint ugyanabban az apartmanban.Idén 1 hetes itttartózkodásunk alatt merült fel először az a probléma, hogy a fürdő területén található pizzázó alkalmazottai/vendégei még 11, de volt hogy hajnali fél kettőkor a strand területén alpári módon ordibáltak. Pihenni lehetetlen volt. A hotelben a recepciós hölgy nagyon segítőkész volt, jelezte nekik a problémát, de semmi változást nem tapasztaltunk. Kérjük közbenjárásukat, az ideérkező, pihenni vágyó vendégek nyugalma érdekében. A végére már csak egy gondolat: ha a fürdő 8-kor bezár, a pizzázó 10-kor , hogy fordulhat ez elő?

király volt

, more than 2 years ago

én voltam a Hotel Karát-ban, de nagyon jó volt viszont én 8-éves vagyok!!!!!!!!!!!!
király voltkirály voltkirály volt
## jó# király# fantasztikus
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

KOMÁROMI THERMÁLFÜRDŐ SZOLGÁLTATÓ KFT.

, more than 2 years ago

Nyaranta az egész család el szokott ide jönni egy hétre pihenni. Faházas szálláshely, és szálloda is van. Mi általában faházban szoktunk lenni. Különálló épületekről van szó, melyek kétszobásak, és a strand területén helyezkednek el. A parkolás az épületek mellett megoldható Jól felszereltek, minden kényelem biztosítva van. Külön fürdő és wc is található a házakban, újabb fajta igényes bútorok, tv, hűtő, mikró, és tűzhely is van. Ha valakinek mégsem lenne kedve főzni, akkor számtalan vendéglő és étkezde van a strand területén, ahol olcsó áron lehet finom ételhez jutni. Vannak továbbá különböző bárok, és ajándék üzletek is, ahol el lehet tölteni az unalmas perceket. Vannak szabad és fedett téri medencék is, melyek hideg és meleg vizes változatban egyáltalán megtalálhatóak. Vannak tovább élményfürdők, és gyógyvizes medencék. Ha a strandolásból elegünk van, akkor maga a város is számos látványossággal vár minket, és 30 perc sétával komárnóba is át lehet jutni. Az egész családnak kellemes nyári időtöltést biztosít a hely.

fürdő

, more than 2 years ago

Nagyon jó,hogy sok medence van és egyikbe sincsenek túl sokan.A pezsgőfürdő isteni,teljesen ellazul az ember a vízben.De a szaunázni,az úszni vágyók és a gyerekek is megtalálják a nekik való medencét.A legjobban a kinti gyógymedencéjüket szeretem.

Komáromi strand

, more than 2 years ago

Amikor tehetjük elmegyünk kicsit kikapcsolódni.Nagyon jó,hogy sok medence van és egyikbe sincsenek túl sokan.A pezsgőfürdő isteni,teljesen ellazul az ember a vízben.De a szaunázni,az úszni vágyók és a gyerekek is megtalálják a nekik való medencét.A legjobban a kinti gyógymedencéjüket szeretem,amikor kimegy az ember a hidegbe,bele a forró vízbe,hát mennyei....és érdekes megoldás,hogy a medende egyik oldalán meleg a víz,de mikor már túlhevül az ember a medence másik oldalán ahol sokkal kissebb a víz ott jóval hidegebb.És az is jó,hogy átlehet menni egyik medencéből a másikba.Szóval egy egész napos kikapcsolódás.Szívesen ajánlom.
## gyógyvíz# élmény# medence
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Komáromi Gyógyfürdő-Komthermál Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. KOMÁROMI ÚT 21.
  2800  Tatabánya
  (70) 775 9869
 2. Mészáros Utca 4
  2800  Tatabánya
  (30) 298 3962
 3. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete