Kutyakozmetika Komárom Borvendégné H.mária

2 Vélemény
Ellenőrzött adatok, Frissítve 2 hónappal ezelőtt

Leírás

Kutya-cica, és kisállat kozmetikusként, már 21.éve dolgozom Komáromban.Minden fajta kis és nagytestű kutyának, cicának, /kisállatnak/ fajtájának megfelelően, vagy kívánság és lehetőség szerint, készítem el a szőrzetét.Szeretettel várom, a régi és új vendégeimet. Nyitvatartás: rugalmas, előzetesen, telefonon megbeszélt időpont szerint. Mobil:0036703308081 T:003634/343-778


Cégleírás
Kutya-cica kozmetikusként, 21.éve dolgozom, a saját üzletemben. Budapesten végeztem, Sz-né A. Nóránál, aki Magyarországon az első kutyanyíróversenyt megnyerte.
Az elmúlt évek alatt, sok tapasztalatot szereztem, szinte minden fajta kutyust nyírtam már.Sok külföldi vendégem azért jár vissza, hogy megnyírjam kedvencét. Úgy érzem, lehetőségem nyílt arra, hogy a hosszú évek alatt, elég tapasztalatot gyűjtsek, a munkámhoz.Az állatokat nagyon szeretem.
Azon vagyok, hogy mindenkivel megértessem, hogy felelősséggel tartozunk minden állatért, akár a miénk, akár nem! Rex állatvédők támogatója vagyok, rendszeresen nyírom, a befogadott állatokat. Segítek az elkóborolt, talált állatok rendbetételében.
Kulcsszavak:
Tengerimalac, Vadászgörény, Cica kozmetika, Kisállatkozmetika nyúl
Szolgáltatási helyek
Komáromban a Campingek, Szállodák És A Gyógyfürdő Közelében.
Kutyakozmetika Komárom Borvendégné H.mária a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Évekig hozzá hordtam a kutyusom,(sajnos ő már nincs) viszont mindenkinek csak ajánlani tudom.:)) Nagyon ért az állatok nyelvén ,barátságos kedves .Ügyesen és nagyon jól dolgozik!

csak úgy

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Imádom ahogy az állatokkal bánik. Rajong értük. A legjobb kozmetikus !!!

Írjon véleményt a(z) Kutyakozmetika Komárom Borvendégné H.mária részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot